Χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να παρέχουμε μια μοναδική εμπειρία περιήγησης στο website μας. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.

Όροι χρήσης και προϋποθέσεις

1. Εφαρμογή
1.1. Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων εντός της περιοχής διανομής, μέσω του ιστοτόπου www.mesimeriano.gr/eshop, της ατομικής εταιρίας με επωνυμία Χωριανόπουλος Θεόδωρος του Στυλιανού, με αντικείμενο Υπηρεσίες Εστίασης, ΑΦΜ 042393708 και έδρα Λεωφόρος Πλαπούτα 22 Ηράκλειο Αττικής, ΤΚ 14122  (εφεξής αποκαλούμενης «Εταιρία»), υπό τη συνδρομή αποκλειστικώς των συγκεκριμένων όρων και συμφωνιών.  
1.2. Απαγορεύεται η χρήση του ιστοτόπου www.mesimeriano.gr/eshop για εμπορικούς σκοπούς τρίτων.
1.3. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη γνωστοποίηση σας να καταργήσει ή/και τροποποιήσει το eshop, τους όρους χρήσης αυτού καθώς και τους όρους των συναλλαγών.
 
2. Προϊόντα.
2.1. Τα προϊόντα της Εταιρίας προσφέρονται ανάλογα με την διαθεσιμότητά τους.
2.2. Η Εταιρία  διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει ή τροποποιήσει τα προϊόντα της που βρίσκονται στο eshop οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή σας.
2.3. Η μονάδα παραγωγής της Εταιρίας επεξεργάζεται πρώτες ύλες, που μπορεί να περιέχουν ίχνη ξηρών καρπών, σταφίδων, σπόρων σησαμιών καθώς και ίχνη άλλων ουσιών ως αυτές περιέχονται στην οδηγία 2003/89 για τις αλλεργιογόνες ουσίες. Παρακαλούμε πριν την υποβολή της παραγγελίας σας, διαβάστε τα συστατικά εκάστου προϊόντος και τις εκεί υπάρχουσες υποδείξεις μας.
2.4. Τα προϊόντα που παραγγέλνετε μέσω του www.mesimeriano.gr/eshop, λόγω της μεσολάβησης του απαιτούμενου  χρόνου συσκευασίας, μεταφοράς δια των μεταφορέων και παράδοσής τους σε εσάς, δεν είναι δυνατόν να προσφέρονται στην κατάσταση, που τα αντίστοιχα προϊόντα προσφέρονται από το κατάστημα λιανικής πώλησης της Εταιρίας (πχ. θερμοκρασία).
 
3. Συσκευασία.
3.1. Τα προϊόντα μας συσκευάζονται σε σκεύη κατάλληλα για την μεταφορά τροφίμων, για ζέσταμα με μικροκύματα (πχ. φαγητά) ή όχι (πχ. σαλάτες)
 
4. Παραγγελίες / Συμβόλαιο
4.1. Οι παραγγελίες αποστέλλονται εγγράφως μέσω διαδικτύου διά της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο www.mesimeriano.gr/eshop. Η παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από την «Εταιρία» από την στιγμή που έχει εγκριθεί/επιβεβαιωθεί η πληρωμή της, οπότε και σας κοινοποιείται η σχετική ένδειξη «Επιβεβαίωση Καταχώρησης Παραγγελίας». Υποχρεούστε να ελέγξετε την Επιβεβαίωση Καταχώρησης και ενημερώσετε αμέσως την «Εταιρία» εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.
4.2. Οι ενημερώσεις περί της κατάστασης παραγγελίας εμφανίζονται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας, που έχει καταχωρίσει ο χρήστης.
4.3. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί παραγγελία κατά την απόλυτη κρίση της (ενδεικτικά αναφέρονται λόγοι σχετικοί με το προϊόν, την παραγγελία, την αποστολή).
4.4 Ακύρωση Παραγγελίας.
Ακύρωση παραγγελίας, μετά την αποστολή από την Εταιρία της  ένδειξης «Επιβεβαίωση Καταχώρισης Παραγγελίας» δεν γίνεται δεκτή.


5. Τίμημα/Τιμές. 
5.1. Στις αναγραφόμενες τιμές προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει εσάς. Το αναγραφόμενο κόστος μεταφορικών εξαρτάται από τον συνδυασμό όγκου και βάρους,βάση του συστήματος Διεθνούς Οργάνωσης Εναερίων Μεταφορών ΙΑΤΑ. Οι χρεώσεις αποστολής υπολογίζονται αυτόματα βάση αριθμού και όγκου προϊόντων και όχι βάση προορισμών.
5.2. Το πληρωτέο από εσάς τίμημα αποτελεί το σύνολο της τιμής του/των προϊόντων και του κόστους των μεταφορικών.
5.3. Οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος και των μεταφορικών (κόστος μεταφοράς) μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε. Oι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων ισχύουν για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι τιμές των προϊόντων για αγορά μέσω κάποιου φυσικού καταστήματος ενδέχεται να διαφοροποιούνται. Η «Εταιρία» δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια διαφορά τιμών.
5.4.Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση του ως άνω τιμήματος.
5.5. Tιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία όλα τα απαιτούμενα στοιχεία.
5.6 Η διανομή από τους μεταφορείς μας εντός της ακτίνας διανομής γίνεται δωρεάν.
 
6. Αποστολή-Παράδοση
6.1. Ο χρήστης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος τη διεύθυνση, όπου επιθυμεί να παραλάβει την παραγγελία του.
6.2. Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν σε οποιοδήποτε σημείο εντός της ακτίνας διανομής.
6.3. Οι παραδόσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών μεταξύ 12.00 – 18.00.
6.4. Η Εταιρία δεν ευθύνεται για μη έγκαιρη παράδοση, που οφείλεται σε εσφαλμένη διεύθυνση ή απουσία σας. 
 
7. Τρόπος Πληρωμής.
7.1. Το τίμημα της παραγγελίας  αποπληρώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω κάρτας που φέρουν τα σήματα των διεθνών οργανισμών ‘VISA’ , ‘MasterCard’ ,‘American Express’, 'Maestro' (πιστωτικές ή χρεωστικές) κατά την καταχώριση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, υπό τον όρο ότι θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος ώστε να έχετε ήδη παράσχει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας (ήτοι, ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).
7.2. Η Εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
 
8. Προσωπικά Δεδομένα.
8.1.Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ. Η «εταιρία», ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Η «εταιρία» με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει.
8.2. Η Εταιρία σας παρέχει την δυνατότητα εφόσον το επιθυμείτε, να  λαμβάνετε διαφημιστικά ή/και ενημερωτικά μηνύματα, στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική σας διεύθυνση.
 
9. Υπαναχώρηση:
9.1. Σε περίπτωση, που κατά την παράδοση διαπιστώσετε αλλοίωση ή παραβίαση της εξωτερικής συσκευασίας, και δεν επιθυμείτε την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να μας ενημερώσετε το δυνατόν συντομότερο ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα, καλώντας μας στα τηλέφωνα μας, 2102823100 και μεταξύ ωρών 08.30-15.30 ή αποστέλλοντάς μας σχετικό email στην διεύθυνση info@mesimeriano.gr , προκειμένου να επιληφθούμε άμεσα του ζητήματος.
9.2. Σε περίπτωση, που μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας, διαπιστώσετε, ότι το προϊόν που σας παραδόθηκε δεν πληροί τις προϋποθέσεις, όπως αυτές εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα,  οφείλετε να μας ενημερώσετε το αργότερο εντός 3 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, καλώντας μας στα τηλέφωνα της Εταιρίας μας, 2102823100 και μεταξύ ωρών 08.30-15.30 ή αποστέλλοντάς μας σχετικό email στην διεύθυνση info@mesimeriano.gr, προκειμένου να επιληφθούμε άμεσα του ζητήματος.
9.3. Σε περίπτωση υπαναχώρησής σας, υπό τους ως άνω όρους και προϋποθέσεις των παρ. 9.1 και 9.2., η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει μέσω τραπέζης εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, από την ενημέρωσή μας.
 
10. Πνευματικά Δικαιώματα.
 Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο mesimeriano.gr/eshop  όπως κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες, ηχητικό υλικό, ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της «Εταιρίας» και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Το mesimeriano.gr/eshop δεν επιτρέπει την αποθήκευση δεδομένων που περιέχονται σε αυτό. Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του eshop και των περιεχομένων σε αυτό και οποιαδήποτε μεταφόρτωση ή αντιγραφή δεδομένων και πληροφοριών προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη. Τέλος, απαγορεύεται ρητώς η αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση, μεταπώληση ή οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης, μέρους ή του συνόλου του eshop, για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό.


11. Ανωτέρα Βία.
 Η «Εταιρία»  δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις οι οποίες δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.


12. Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της «εταιρίας» διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
 
13.Η αποστολή της παραγγελίας σας σημαίνει, ότι :
Α) Έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους της παρούσης και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα αυτούς.
Β) Τα προϊόντα προορίζονται για δική σας κατανάλωση ή για ίδια κατανάλωση του προσώπου, που αποστέλλονται και απαγορεύεται η περαιτέρω προώθηση και μεταπώλησή τους. Ομοίως απαγορεύεται και η διάθεση των συσκευασιών, που τα συνοδεύουν. 
Γ) Είναι υποχρέωση σας να χορηγήσετε με ακρίβεια τα προσωπικά σας δεδομένα.
Δ) Είστε ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής που χρησιμοποιείτε για την συναλλαγή σας (σε περίπτωση, που αυτή ανήκει και σε έτερο, έχετε την συναίνεση αυτού για την συναλλαγή) και ότι η πιστωτική κάρτα δεν έχει με οποιονδήποτε τρόπο ακυρωθεί ή απαγορευτεί η χρήση της.
Ε) Η ηλεκτρονική  διεύθυνση, που δηλώνετε και χρησιμοποιείτε  ανήκει σε εσάς, είναι ακριβής και ενεργής.
ΣΤ) Η διατήρηση του απορρήτου του κωδικού σας είναι δική σας αποκλειστική ευθύνη και δεν θα επιτρέψετε σε άλλο την χρήση αυτού.

Η) Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί παραγγελία  σας.
Θ) Εγγυάστε την ασφαλή χρήση του ιστοτόπου από τον υπολογιστή σας ως προς την μετάδοση ιών.
Ι) Η σύνδεσή σας με το eshop γίνεται με δικό σας κίνδυνο ως προς την πιθανότητα πρόκλησης οποιαδήποτε βλάβης στον υπολογιστή σας και το λογισμικό του (από τυχόν μετάδοση ιών), τον οποίον γνωρίζετε, ότι διατρέχετε κατά την σύνδεσή του και αναλαμβάνετε εξ ολοκλήρου. 
ΙΑ) Υποχρεούστε να αποζημιώσετε την Εταιρία ολοσχερώς (εκπροσώπους, εργαζομένους και συνεργάτες) για κάθε ζημία, προκύπτουσα από την από μέρους σας παραβίαση της παρούσης.
ΙΒ) Οποιαδήποτε ευθύνη της Εταιρίας για οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει από την παρούσα περιορίζεται αποκλειστικώς στο τίμημα της παραγγελίας σας, και παραιτείστε από οποιαδήποτε αξίωσή σας για τυχόν υπερβάλλουσα ζημία.