Χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να παρέχουμε μια μοναδική εμπειρία περιήγησης στο website μας. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.

Ποιοί είμαστε


Το “μεσημεριανό” δημιουργήθηκε για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες για φρεσκομαγειρεμένο και υγιεινό φαγητό.


    

  Κατανοώντας το τρέξιμο της καθημερινότητας αλλά και την έλλειψη χρόνου που κυνηγάει κυρίως  εργαζόμενες γυναίκες, εμείς σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το μεσημεριανό σας φαγητό (και γιατί όχι και το βραδινό) ανάμεσα από 7 έως 10 διαφορετικές επιλογές φρεσκομαγειρεμένου παραδοσιακού φαγητού, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή.


  Τα μυστικά μας :    


  Το μεγάλο μας μυστικό είναι το μεράκι μας που μας βοηθάει να μετατρέπουμε τα φρέσκα προϊόντα που χρησιμοποιούμε σε φρεσκομαγειρεμένα παραδοσιακά φαγητά στο εργαστήριο μας.    

  Ακολουθούμε την δύσκολη λύση του ημερήσιου μενού με 7 έως 10 φρεσκομαγειρεμένα φαγητά, και συγχωρήστε μας που δεν μπορούμε να έχουμε 75 διαφορετικά φαγητά για να επιλέξετε ακόμα και 5’ πριν κλείσουμε.    

  Ψωνίζουμε από τον κρεοπώλη μας και τον μανάβη της γειτονιάς, και καθαρίζουμε μόνοι μας τις πατάτες που τηγανίζουμε.     

  Οι σαλάτες παρασκευάζονται με την παραγγελία σας και η μαγιονέζα όπου χρησιμοποιείται την φτιάχνουμε μόνοι μας.    

  Χρησιμοποιούμε πάντα Ελληνικό Παρθένο Ελαιόλαδο για τα μαγειρευτά και τις σαλάτες.    

  Δεν αγοράζουμε έτοιμα φαγητά ή πίτες από άλλα εργαστήρια.    

  Δεν μαγειρεύουμε ποτέ κάτι που δεν θα δίναμε στα παιδιά μας.    

  Δεν χρησιμοποιούμε φούρνους μικροκυμάτων για να ζεστάνουμε ή να αναγεννήσουμε  κατεψυγμένες μερίδες έτοιμου φαγητού από γνωστά ή άγνωστα εργαστήρια.    

  Ακόμα, είμαστε ευαίσθητοι με την προστασία του περιβάλλοντος (όσο μπορούμε τέλος πάντων), ανακυκλώνουμε: τα τηγανισμένα λάδια, τα πλαστικά, τα γυάλινα και χάρτινα υλικά που χρησιμοποιούμε.


Η διεύθυνση μας είναι γνωστή, και μια επίσκεψη από εσάς είναι πάντα καλοδεχούμενη.